Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zářila od začátku do konce. Než se Daniela Šinkorová (51) objevila na tanečním parketu, byla na ní znát velká nervozita, ta ale z herečky spadla po prvních tanečních krocích. Po boku Michala Padevěta předvedla dle poroty jeden z nejlepších tanců prvního večera StarDance a vysloužila si nejvíce bodů.

Z toho měla radost nejenom herečka se svým tanečníkem, ale také část její rodiny, která ji do sálu přišla podpořit. V hledišti totiž nechyběla její starší sestra Janka a maminka, která vážila do Prahy pořádnou cestu. Žije totiž ve slovenské Nitře.

Zahajovací večer taneční show a premiéru své dcery na tanečním parketu si ale nemohla nechat ujít. Daniela, která v bledě modrých šatech vypadala jako princezna, za maminkou a sestrou hned po skončení přispěchala a bylo na ní vidět, že jí jejich přítomnost udělala velkou radost. O tom, jak Daniela a Michal na parketu zazářili, se můžete přesvědčit na videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám