Hlavní obsah
Článek

Splníme Vám každé přání, s námi budete krásná, přitažlivá, v teple a pohodlí. Právě nastal ten ideální čas najít ten správný kousek, který Vás zahřeje. Přicházejí nové možnosti, kombinace a barvy, stačí si jen vybrat. Pojďte si to užít s námi. Správně zvolený kabát Vám dodá sebevědomí, a Vy budete zimu přímo milovat. Vybírejte ze základních střihů, které se hodí do práce i pro volný čas.

Elegantní kabát pro každou ženu

Foto: KERBO s.r.o.
Více

Foto: KERBO s.r.o.

Komerční sdělení

Elegantní kabát pro společenské využití se nebojte vzít i do práce či města. K dostání je nejen černá a bílá klasika, ale kabát si můžete pořídit i v nevšedních barvách jako je žlutá či červená. Kabáty Vás zaujmou na první pohled, vypadají skvěle a ještě lépe se nosí. Pro každodenní nošení oceníte kombinaci materiálu, hlavně šusťákové rukávy, které jsou velice praktické. Kabát využijete na všechny příležitosti a zaručeně upoutáte pozornost. Vyštíhlený střih Vám vykouzlí dokonalou siluetu a padne každé ženě. V chladnějších dnech oceníte maxi límec s kožíškem z pravé lišky.

Volnočasový kabát, který v zimě nesundáte

Foto: KERBO s.r.o.
Více

Foto: KERBO s.r.o.

Komerční sdělení

Při výběru kabátu pro volný čas dbejte na pohodlný střih, správnou délku a lehkost materiálu. Ideální je zateplení dutým vláknem. Pro zimomřivé doporučujeme zvolit zateplení husím peřím. Vrchní materiál by měl být prodyšný, větru a vodě odolný. Barvami letošní sezony jsou skořicová a kávová. Dalším důležitým faktorem při výběru je i jeho snadná údržba, která umožňuje bundu nebo kabát vyprat na jemný program doma v pračce.

Elegantní kalhoty do zaměstnání i do divadla

Foto: KERBO s.r.o.
Více

Foto: KERBO s.r.o.

Komerční sdělení

Nabízíme Vám ty správné elegantní kalhoty, které zvýrazní Vaši siluetu. Kalhoty jsou vyrobeny z maximálně pohodlného a pružného materiálu, který zaručuje stálý vzhled a tvar kalhot. Nohy Vám krásně zeštíhlí středové švy na nohavicích, budete mít nohy jako modelka. Pohodlí a komfort při každém pohybu budete mít díky elegantním rozparkům, všité gumě v pase a vyššímu sedu kalhot. Kalhoty využijete nejen na společenské příležitosti, ale klidně i na celodenní výlet s rodinou. U nás si vybere každá žena.

Jeans kalhoty pro maximální pohodlí

Foto: KERBO s.r.o.
Více

Foto: KERBO s.r.o.

Komerční sdělení

Pro příznivce klasiky nabízíme originální módní kousky, ale i džíny, které využijete na společenskou příležitost. Džíny jsou ušity z kvalitních vláken, mají propracovaný střih, který zdůrazňuje tvar postavy. Skvěle vypadají s elegantními i sportovními doplňky. U nás si vyberete ty nejpohodlnější džíny, díky složení materiálu budete mít pohodlí po celý Váš den. Stačí si jen vybrat ten správný odstín. Oblékneme ženy všech velikostí. Hot line Kerbo 483 712 297 Vám poradí.

Originální dámská čepice s pravou kožešinou

Foto: KERBO s.r.o.
Více

Foto: KERBO s.r.o.

Komerční sdělení

Svůj look dolaďte stylovou čepicí. Chcete-li jít s módou, pořiďte si čepici s velkou bambulí. My Vám nabízíme originální unikáty mezi čepicemi. Naše čepice zdobí bambule z kožešiny pravého mývala, což je opravdovou třešničkou už tak dokonalé čepice. Na Kerbo.cz si vyberete ze široké nabídky čepic, vyrobených v ČR, ve kterých opravdu nezmrznete. S námi se sladíte od hlavy až k patě! Vaše sny už plníme 25 let na www.kerbo.cz

Další články

Načítám