Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Ve spodním prádle se musíme cítit dobře za každých okolností, o tom není v ženském světě pochyb. A tak jsme pro vás vybrali nejlepší podprsenky pod přiléhavé tričko i takové, co skvěle sedí ke společenským šatům. Vyberte si tu svou!

Francouzská elegance pro každou příležitost

Foto: Astratex.cz
Více

Foto: Astratex.cz

Komerční sdělení

Caffe latte je přesně ten typ podprsenky, který se hodí na běžné nošení i společenské události. Stačí totiž jen odepnout ramínka a rázem máte model ideální do plesových šatů. V každém případě oceníte vyztužené košíčky, které vaše ňadra podepřou a hezky vytvarují. A protože podprsenka musí nejen padnout, ale měla by se taky líbit, zdobí tuhle krásku jemná francouzská krajka vinoucí se středem košíčků.

Černá perla ozdobí váš dekolt

Foto: Astratex.cz
Více

Foto: Astratex.cz

Komerční sdělení

Pearl uspokojí všechny nároky, které my ženy na podprsenky máme. Dokonalou oporu ňadrům zajistí vyztužené košíčky s kosticemi a díky elastickému obvodu s pohodlnou gumičkou se nemusíte bát, že by vás snad podprsenka tlačila. O královský pocit se pak postará květinová krajka, která zdobí nejen košíčky, ale plynule přechází až na ramínka. A pokud vám příroda nenadělila bohatý dekolt, určitě oceníte možnost vložit do košíčků i doplňkové vycpávky.

Nepostradatelný kousek do plesového outfitu

Foto: Astratex.cz
Více

Foto: Astratex.cz

Komerční sdělení

Zázračná podprsenka mnoha tváří, taková je Wonderbra Ultimate Strapless Bardot Push-Up. Bez ramínek a kostic, zato s naprosto hladkými košíčky se perfektně hodí do vaší velké večerní. A ať už budete tančit elegantní waltz nebo vášnivé tango, můžete si být jistá, že vše zůstane na svém místě. Díky speciálním silikonovým tečkám na vnitřní straně obvodu totiž podprsenka skvěle drží. Připravte se na nadcházející plesovou sezónu s touto královnou spodního prádla.

Ideální volba do kostýmku i pod sportovní tričko

Foto: Astratex.cz
Více

Foto: Astratex.cz

Komerční sdělení

Ráno si ji obléknete pod přiléhavou halenku a vyrazíte do kanceláře. Nikdo kromě vás o ní nebude vědět, protože má hladké švy, a tak je skoro neviditelná. A odpoledne v ní klidně zvládnete všechny pochůzky po městě. Podprsenka Hanna je totiž ušitá z jemného mikrovlákna s antibakteriální úpravou, takže i při pohybu zajišťuje maximální pohodlí a prodyšnost. Košíčky jsou bez výztuhy, pouze s klasickými kosticemi, a bezpečně tak podepřou i bujnější poprsí.

Nechte vyniknout přirozenou krásu vašich ňader

Foto: Astratex.cz
Více

Foto: Astratex.cz

Komerční sdělení

Méně je někdy více, a právě proto se zrodila podprsenka Giorgia. Není vyztužená a má pouze boční kostice, aby vynikl přirozený tvar a půvab vašich ňader. Pohodlí umocní měkce podložená ramínka, vysoký střed i zapínání na tři háčky, eleganci vám zaručí geometrická krajka spolu s něžnou mašličkou.

Další články

Načítám