Hlavní obsah
Článek

Řeč je opravdu o jedné za našich předních hereček Elišce Balzerové, která nedávno zazářila v roli volnomyšlenkářské babičky v trháku Ženy v pokušení. Balzerová se v rozhovoru pro magazín Dnes svěřila, že jako mladá vedla divoký a sexuálně nespoutaný život. Chtěla si užívat mládí, svobody a všeho, co patří k bohémskému způsobu života: „Prostě jsme si jako studentky urvaly z večírku nějakého hezkého kluka - a hotovo."

Balzerová vzpomíná, že v období jejího mládí byly vztahy tak nějak volnější a tolik se neřešily. „Všichni, které jsem tehdy měla, jsou dodnes moji kamarádi, vídáme se,“ přiznala. Dokonce s úsměvem na rtech dodává, že měla dva partnery naráz: „Měla jsem takovou simultánku, ti dva kluci se jednou sešli a hrozně se jeden druhému líbili, stali se z nich kamarádi."

Všechny informace ohledně sexuálního života Balzerová zjišťovala až v Praze, kde si předávala zkušenosti se svými kamarádkami. „Osvěta byla nulová. S holkama jsme si předávaly zkušenosti, často spíše šlo o babské rady,“ uzavřela herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám