Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Rita Ora (33) má v následujících týdnech vydat své čtvrté album Phoenix, na které si fanoušci museli náležitě počkat. A jelikož se ráda odhaluje a nahota jednoduše prodává, neváhala se opět svléknout, aby fanoušky nalákala na nový videoklip.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

LET YOU LOVE ME – LINK IN BIO

Příspěvek sdílený RITA ORA (@ritaora), Říj 10, 2018 v 11:01 PDT

Intimní partie a ňadro zakryla rukama, druhé ňadro muselo být zakryto graficky, aby se fotka vůbec mohla objevit na Instagramu. Ostatně i na novém albu prý bude zpěvačka otevřenější a citlivější. V rozhovoru pro magazín Clash se navíc svěřila, že je připravena na kolotoč, který bude po vydání desky následovat.

Album by mělo následovat turné a vystoupení na letních festivalech. Vzhledem k tomu, že její letošní turné, které proběhlo v květnu a červnu v Británii a několika dalších evropských městech, bylo beznadějně vyprodané, má se Rita nejspíš na co těšit. „Bylo skvělé, že se vyprodalo, nebyla jsem před tím na turné čtyři roky, chtěla jsem se objevit na místech, kde můžu opravdu splynout s fanoušky. Chtěla jsem, aby mě viděli takovou, jaká jsem, a že jsem stále stejná,“ dodala v rozhovoru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám