Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Podzimní plískanice a mrazivé noci doslova volají po pohodlné posteli. Připravte se na nepřízeň počasí včas a vylaďte svou oázu klidu k dokonalosti. Originální povlečení z kvalitních materiálů zaručí pohodlný spánek a díky širokému výběru netradičních vzorů bude vaše ložnice doslova zářit. Největší výběr povlečení pouze na 4home.cz. Akce platí do 17. října nebo do vyprodání zásob.

Zaručený hit letošních Vánoc

Více

Komerční sdělení

Veselé flanelové povlečení se sobíky potěší děti i dospělé a kouzelná červeno-bílá kombinace vyladí vaši ložnici do sváteční pohody. Extra hřejivý a příjemně měkoučký flanel vás zahřeje i v těch nejchladnějších nocích a vy se do své pohodlné postele budete vždy rádi vracet. Povlečení z měkké bavlny s originálním motivem k dostání pouze na 4home.cz. Nabízíme v několika rozměrech.

Absolutní bestseller

Více

Komerční sdělení

Odbourejte každodenní stres silou harmonického souladu zelených barev. Bavlněné povlečení Aromatica s motivem konopných listů vám zaručí veselé vstávání. Nechte se hýčkat zelenými lístky a usínejte v kvalitě prověřené tisíci zákazníky. Povlečení z měkké a hebké bavlny s originálním motivem k dostání pouze na 4home.cz. Nabízíme v několika rozměrech.

Elegance za bezkonkurenční cenu

Více

Komerční sdělení

Bavlněné povlečení s jednoduchým geometrickým motivem v neutrálních barvách si zamilují všichni, kteří dávají přednost nenápadným, ale nápaditým doplňkům. Dokonalá elegance a poutavý design v decentní šedo-bílé barevnosti jsou skvělou volbou pro každou ložnici, příjemný materiál přinese samé krásné sny.

Hvězdné povlečení pro sladké sny

Více

Komerční sdělení

Hvězda mezi povlečeními pro ty nejkrásnější sny a pohodlný spánek. Povlečení z měkké bavlny v decentní šedo-bílé kombinaci si zaručeně zamilujete i vy. Moderní jemná barevnost skvěle ladí v každém interiéru a dodá pokoji nádech oblíbeného severského stylu. Díky oboustrannému provedení můžete mít postel každý den jinou a podle nálady ji vyzdobit hvězdičkami nebo proužky. Povlečení nabízíme v několika rozměrech.

Praktické přehozy pro každou ložnici

Více

Komerční sdělení

Elegantní i praktické přehozy, které skvěle doplní vaši ložnici. Z široké nabídky oblíbených barev i nápaditých vzorů si každý vybere ten svůj, který bude krásně ladit s povlečením nebo barvou interiéru. Kvalitní provedení a skvělé ceny již od 399 Kč.

Další články

Načítám