Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Konečně máme prací gel nejvyšší kvality, který je až o 70 % levnější na jedno praní než běžný prací prášek! Prací gel Avrilé je vlastní výrobek největší online drogerie Ageo.cz. Nano formule pracího gelu Avrilé byla vyvinuta v roce 2018 v ČR a prací gel se vyrábí výhradně v Čechách.

Vysoce účinný prací gel Avrilé naleznete ve všech možných variantách pro vše možné potřeby:

Avrilé Deep Black pro praní tmavého a černého prádla, který díky svému jedinečnému složení oživuje barvy oblečení a účinně pomáhá je chránit před vyblednutím.

Avrilé Color Save vám poskytne komplexní řešení pro vaše barevné prádlo, který díky svému jedinečnému složení oživuje barvy oblečení.

Avrilé Universal poskytuje komplexní řešení pro vaše prádlo, který díky svému unikátnímu složení šetří jemné a vlněné barevné, černé i bílé oblečení.

Avrilé Intense White pro praní bílého prádla, díky svému jedinečnému složení chrání textilie před ztrátou tvaru, poškozením vláken, vzniku žmolků a proti zešednutí tónů vašeho bílého oblečení.

Avrilé Sensitive Care je hypoalergenní prací gel, který má vysokou účinnost praní a zároveň je velmi šetrný i k citlivé dětské pokožce.

Foto: E-ageo
ilustrační foto

Ke každému praní samozřejmě patří i aviváž! My doporučujeme aviváže Aromé!

Z vysoce kvalitní výroby Ageo.cz také najdete prostředky do myčky (tablety do myčky, sůl a čistič do myčky). Pro úklid kuchyně Ageo.cz vyrábí prostředek na mytí nádobí, krémový čistící písek, univerzální čistící sprej a čistič na okna a sklo. V neposlední řadě Ageo.cz nabízí vlastní výrobky na čištění WC a koupelen: Dezinfekční a čisticí prostředky, WC čističe a spreje.

Foto: E-ageo
ilustrační foto

K tomu navíc pro čtenáře Super.cz s exkluzivním promo kódem BARS25 nyní nakoupíte na Ageo.cz ještě levněji oblíbené značky Finish, Woolite, Lanza, Lovela, Quanto, Vanish, Airwick, Calgon, Cilit, Tiret, Dosia, Vitroclen, a tím můžete při nakupování drogerie ušetřit až půlku z ceny vašeho běžného nákupu.

Foto: E-ageo
ilustrační foto

Štvou vás přemrštěné cenovky u drogerie v kamenných obchodech? U nás se to nestane! Připravte se na Vánoce s předstihem se senzační 10% slevou na vánoční balíčky na největším specializovaném eshopu drogerie a kosmetiky Ageo.cz. Stačí při nákupu zadat promo kód DARS10 a sleva je vaše.

Foto: E-ageo
ilustrační foto

Nově v nabídce Ageo.cz najdete veškeré potřeby pro vaše domácí mazlíčky, a to nejen ze sekce pet food, ale také hračky, potřeby pro chov a další. Exkluzivně pro čtenáře Super.cz jsme připravili promo kód PETS10 na 10% slevu na produkty pro zvířata světových značek Brit, Carnilove, Felix, Friskies, Frolic, Pedigree, Whiskas, Purina a další pro psy, kočky, plazy a další domácí zvířata.

Objednávky doručujeme tentýž den nebo den následující, a to po celé ČR. Netahejte se s těžkým nákupem drogerie, my vám doručíme vše přímo ke dveřím!

Další články

Načítám