Hlavní obsah
Článek

Momentálně je Lucka Vondráčková (44) sice za oceánem, ale ani velká louže jí nebrání zásobovat své fanoušky novými počiny. Dnes před vydáním nové desky Růže pustila popová princezna do éteru svůj poslední klip k písni Paralelní světy. Obrazové ztvárnění songu, který napsali Light&love, režíroval Adam Pavelka.

„Práce s Adamem a jeho týmem byla příjemná, profesionální a plná nápadů. Pro zpěváka je vždycky nejdůležitější dobrá písnička. Když máte na koncertech v zádech hit, je to jako jízda v mracích,” svěřila se Super.cz Lucie, která má z nového klipu dobrý pocit: „Paralelní světy mají velkou šanci se stát hitem. Z ohlasů na klip máme všichni hezký pocit. Je v něm láska, bolest, naděje i smutek. Prostě život.”

Klip vznikal v době, kdy vrcholila manželská krize zpěvačky s manželem Tomášem Plekancem a její pocity se v něm otiskly. V klipu si kromě tanečnice Terezy Palanové zahrál také Matěj Hádek (48), o kterém se spekulovalo, že se měl se zpěvačkou sblížit. To Lucie razantně popřela.

Práci na klipu komentoval i režisér Adam Pavelka. „Důvěřovala mně, já důvěřoval jí a vzniklo něco, na co oba můžeme být pyšní. Těším se na další spolupráci a jsem rád, že mezi námi vzniklo i skvělé přátelství,” říká na adresu Lucie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám