Hlavní obsah
Článek

Svým půvabem a kouzlem osobnosti Simona Krainová (51) zazáří v jakékoli společnosti. Nezapadla ani na večírku pořádaném u příležitosti představení nového internetového obchodu, kde se pohybovali hlavně náctiletí. „Cítím se strašně staře,” smála se modelka a jedním dechem dodala: „Tady je tak velká koncentrace celebrit, že kdyby tady někdo hodil bombu, tak vymře český šoubyznys.”

V prostředí plném českých celebrit a influencerů jsme se modelky ptali, jestli její synové začínají objevovat svět internetu. „Tohle je zatím nezajímá. Instagram nemají. IPad jim dovolím asi třicet minut denně, protože vím, jak sociální sítě dokáží některé lidi ovládat,” říká Simona, která se naopak snaží synům sama věnovat. „Snažím se jim ukazovat jiné věci, čteme si knížky, trávíme čas v přírodě. Naštěstí ještě neví, která bije. Jsou ještě malí,” říká.

Modelka přiznává, že v minulosti byla světem sociálních síti fascinovaná, nyní se snaží čas strávený s mobilem v ruce a bez něj vybalancovat. „Je to pro mě také práce a živí mě to, takže si všechny tyto věci snažím udělat, když jsou děti ve školce a škole. Když přijdou, tak mobil odložím. Snažím se to omezovat,” říká Simona Krainová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám