Hlavní obsah
Článek

Na velmi krátkou jednodenní návštěvu dorazila do své domoviny Hana Soukupová (38). Vzhledem k tomu, že topmodelka se v Praze zdržela opravdu jen krátce, mohla si dovolit přicestovat bez dětí.

„Děti už chodí do školky, tak mám možnost trávit víc času sama. Stará se manžel, který má doma maminku. Není na to sám,” říká Hana na večírku nového internetového obchodu. Sympatická kráska se v mateřství našla a péči o dvě děti zvládá bez stálé profesionální výpomoci. „Nemám chůvu. Když občas potřebuju, tak mi někdo vypomůže s hlídáním. Jsem ráda s dětmi a ráda se o ně starám sama,” říká modelka, která po narození dcery Elly opět pracuje, neboť je o ni velký zájem. „Když jedu na dlouhou cestu, letí děti se mnou. Pokud se jedná o cestu na maximálně tři dny, tak zůstanou doma,” říká.

V minulosti žila Soukupová s manželem Drewem Aaronem v Americe, nyní rodinka žije v nádherné vile s přilehlou farmou na španělském ostrově Mallorca. Nedojde jednou ke stěhování do Česka? „Já bych tady byla moc šťastná, ale manžel má byznys na Mallorce, kde se nám to líbí,” říká Hana Soukupová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám