Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Blogerka a Česká Miss World 2016 Natálie Kotková (30) poprvé promluvila o vážných zdravotních problémech, které ji od puberty trápily. "Měla jsem nemocnou štítnou žlázu. Vážila jsem i 40 kilo," řekla Super.cz Natálka. Onemocnění štítné žlázy trápí např. i Lucii Bílou.

Ruku v ruce s fyzickou nemocí šly i psychické problémy. "Souvisí to. Musela jsem najít sebelásku, i kvůli tomu, jak jsem byla hubená. Všichni kolem věděli, jak jsem jedla, ale přesto jsem měla propadlé tváře. Ale posouvá to osobnost dál. Byla to nemoc, která mě do budoucna posilnila," věří Kotková.

Na finále modelingové soutěže Pure Model 2018 oblékla sexy top, který odhaloval její bříško. I když už je na tom zdravotně lépe, drží si štíhlou postavu a extra moc pro to dělat nemusí. "Nikdy jsem váhu nemusela řešit. Sportuju, jsem v pohybu, hodně cestuju, do toho zkouškové období," nepřibírá vlivem mnoha okolností.

I když ji štítná žláza momentálně nezlobí, lékaři ji mají pod kontrolou. "Musím být do budoucna stále hlídána, třeba co se týče dětí, přeci jenom jsou to hormony," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám