Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Margarita Kern (28) je ruská televizní hvězda, která se proslavila díky reality show Dom 2. Už na první pohled vám dojde, že na Margaritě není skoro žádná část těla původní. „První plastiku prsou jsem si nechala udělat, když mi bylo 20. Bylo to kvůli chlapovi a nechala jsem si je zvětšit na velikost D,“ svěřila se internetu Margarita.

Jak je vidno, u velikosti D to nezůstalo, stejně jako to nezůstalo pouze u „vylepšení“ jedné části těla. V jejím poprsí jsou nyní implantáty o 700 mililitrech a Margarita za ně utratila v přepočtu bezmála milión korun. A to zdaleka není jediná část těla, do které se dcera kněze rozhodla investovat.

Margarita na svém Instagramu nyní sdílela fotky, jak vypadala, když jí bylo 20 let a neměla žádnou plastiku. Rozdíl je opravdu šokující. Na slavné reality star nezůstalo opravdu nic z nenápadné dívenky s brýlemi a krátkými blond vlasy.

Zhruba v osmnácti prý utekla z domova a od té doby pracovala na své proměně. Dnes prý lituje, že se nestala jeptiškou a chce napravit svůj vztah s otcem. Hodně štěstí, Margarito, přejeme opravdu hodně štěstí. Na její proměnu se můžete podívat v galerii.

Reklama

Další články

Načítám