Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před měsícem Lucie Borhyová (46) prožívala velmi smutné chvíle, neboť ji navždy opustil milovaný dědeček Karel. Teď má ale naopak velký důvod k radosti. O víkendu totiž ženila svého mladšího brášku Oskara (29).

„Můj malej bráška se žení,“ dmula se pýchou populární zprávařka na Instagramu a popřála novomanželům nekonečnou lásku. K přání pak přidala také pár soukromých fotek, na kterých doslova září štěstím. Na veselku si přitom oblékla sytě modré šaty s hlubokým výstřihem, které Lucce moc slušely.

Před oltářem moderátorka Televizních novin sama ještě nestála. Ke sňatku nedošlo s řeckým partnerem Nicem Papadakisem, otcem jejího syna Lucase, ani v případě vztahu se sporťákem Michalem Hrdličkou (35), s nímž má dceru Lindu. Už dva roky ale tato sympatická blondýnka chodí s podnikatelem Michalem Smečkou (30), a tak je docela možné, že se i ona brzy dočká zásnubního prstýnku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám