Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jason Derulo (28) je známý tím, že je nejen skvělý zpěvák, ale také tanečník. Díky skvělé show s desítkami tanečnic na jeho koncertech rozhodně není nuda. Je to ale on sám, koho se fanynky na koncertech nemohou nabažit. A to především díky tomu, že se svléká do půl těla.

Derulo, který je již nějakou dobu nezadaný, na svých dokonalých svalech pravidelně pracuje v posilovně. A aby byla tvrdá dřina náležitě oceněna, je zapotřebí výsledky pěkně předvést světu. A kde jinde by měl své svaly předvést než na koncertech?

Aktuálně totiž téměř nic jiného nedělá. Kromě krátké letní pauzy, kdy si zajel na Sardinii, se totiž zpěvák v posledních měsících věnuje pouze svému světovému turné. Nedávno také vydal nový hit s Nicki Minaj a Davidem Guettou, který se okamžitě vyšplhal na první příčky světových hitparád. V rámci turné zavítá i do Prahy, kde vystoupí 25. října v Tipsport Aréně spolu s norskými dvojčaty Marcusem a Martinusem. Na jeho svaly se tak brzy můžete podívat pěkně zblízka. V naší galerii se můžete přesvědčit, že bude opravdu o co stát.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám