Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Léto a lehké svěží toaletky jsou pryč. Je tu podzim, čas těžších, sladce hřejivých parfémů se silnějšími provokativními tóny. Specialisté z online parfumerie Slefi.cz pro vás připravili výběr nejlepších parfémů pro ten letošní. Nebojte se experimentovat. Najdete v něm nestárnoucí klasiky i žhavé novinky. A kdo ví, třeba i parfém do kterého se zamilujete nebo skvělý dárek pro Vaše blízké k Vánocům.

Ženská bezstarostnost

Foto: Slefi.cz
Více

Foto: Slefi.cz

Komerční sdělení

Smyslná a elegantní. Taková je vůně parfémovaných vod Adriana (Yodeyma) a 72F (LAROME Paris). Vůně inspirovaná vonnou charakteristikou Sí Armani. Vzdávají hold přirozené kráse a ženskosti, evokují pocit svobody a bezstarostnosti. Neobyčejně sofistikované vůně vyzdvihují vaše přednosti. Ukrývají v sobě něhu, emoce a smyslnost. Jedinečné tóny svůdné růže a frézie dokonale vyjádří vaše citlivé nitro. V úvodu parfémů ucítíte nasládlé tóny černého rybízu. Vanilkový základ vůní doplňuje jedinečný ambroxan, hřejivé tóny dřeva a pačuli. Tato výjimečně jemná vůně je nejlepší volbou pro denní nošení. Zamilujte se! Buďte sama sebou a nebojte se vyjádřit své já. Odkryjte svou šarmantní stránku, buďte silná a nezávislá, to vše si s touto vůní můžete dovolit.

Pravý dámský koktejl

Foto: Slefi.cz
Více

Foto: Slefi.cz

Komerční sdělení

Tyto nádherné vůně jsou nabité nespoutaností a tvořivostí. Okouzlí vás svou lehkostí a čistotou v každém ročním období. Překvapí vás svou hravostí a smyslností. Tok jejich esencí je dlouhotrvající, budete tento úchvatný koktejl s jantarovým základem a květinovým srdcem vnímat celé hodiny. Vyzkoušejte parfémované vody 53F (LAROME Paris) a Seducción (Yodeyma), která vás přenesou do ráje vůní. Dopřejte si ten elegantní a podmanivý pocit při každé příležitosti!

Mystérium a luxus Středního východu, pro něho i pro ni

Foto: Slefi.cz
Více

Foto: Slefi.cz

Komerční sdělení

Bohatá vonná kompozice parfémované vody 61F (LAROME Paris) se v hlavě otevírá akordy hořkého pomeranče, puškvorce, cypřiše a labdana. V srdci zavoní egyptský jasmín, marocká růže, kadidlo, papyrus, včelí vosk a skořice a základ sestává z tónů labdana, benzoinu, vanilky, cedru, jantaru, agarového dřeva a egyptského balzámu. Celkové aroma, úchvatně propojující výrazně dominantní balzámové stránky s jantarovými, kouřovými, hřejivě kořenitými a dřevitými aspekty, je magické, svůdné a luxusně bohaté.

Dokonalý doplněk ctižádostivého a úspěšného muže

Foto: Slefi.cz
Více

Foto: Slefi.cz

Komerční sdělení

Muže, který zná svůj cíl a přesně ví, co od života čeká. Luxusní, svěží, podmanivé a elegantní vůně, 25M (LAROME Paris) a Power (Yodeyma), ve vás probudí charisma, díky kterému budete neodolatelný. Dokáží překvapit v každé roční době. Budou vám dokonalým společníkem při každé příležitosti. Otevírají se tóny nahořklého grapefruitu, povzbuzující máty a červeného pomeranče. V samém srdci vás okouzlí bílá růže a skořice, jenž vám dodá šarm a eleganci. Základ vůní je důmyslně namíchán z plných mužných esencí pačuli, ambry a bílých dřevin. Vykročte vstříc novým zítřkům a odhalte kouzlo úspěchu a sebevědomí!

Speciálně navržena pro opravdové muže

Foto: Slefi.cz
Více

Foto: Slefi.cz

Komerční sdělení

Pro takové, který pod drsnou slupkou ukrývají citlivé nitro. Parfémované vody Inferno Yodeym) a 1M (LAROME Paris) jsou harmonické smyslné vůně, které zajímavě kombinují dřevité a květinové esence. Jsou vhodné pro všechny příležitosti v každém ročním období. Potěší muže, kteří hledají harmonii. Otevírají se neodolatelnými akordy bergamotu a svěžího citrónu, následuje opojná esence levandule a neobvyklá křehká vůně hlohu. Srdce vůní jsou naplněna fialkami a zahalena do aury žhavého jantaru a jemného včelího vosku. V základu naleznete dřevité tóny santalového a cedrového dřeva a nezvyklou charizmatickou vůni kůže. Tyto zajímavé vůně dodají vašemu všednímu dni šmrnc a energii.

Další články

Načítám