Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Byly to právě bílé splývavé šaty s knoflíčky na zádech, které koncem dubna proslavily Pippu Middleton (40) po celém světě. Na svatbě své starší sestry vévodkyně Catherine (42) a prince Williama (41) na sebe svou nevinností a především bezchybným zadečkem strhla pozornost pomalu stejně velkou jako samotná nevěsta. Její róba od Alexandra McQueena, které vyšla v přepočtu na 570 tisíc korun, se nyní stala předlohou pro britský obchodní dům Debenhams, který téměř totožné šaty začal prodávat za necelých pět tisíc.

Ovšem nezapomenutelná štíhlá silueta Pippy se nahrazuje jen těžko. A bohužel ani modelka, která si šaty oblékla a pózovala před obchodem na Oxford Street v Londýně fotografům, v nich tak dobře, jako mladší ze sester Middletonových, nevypadala. Přestože tmavovlasá slečna byla Pippě docela podobná a věděla, na co jsou fotografové nejvíce zvědaví, a proto se na ně často otáčela zády, pozdvižení jako v případě Pippy se nekonalo.

Obchodní dům se rozhodl pro vytvoření věrné napodobeniny šatů z jednoho prostého důvodu. Poté, co se z nich stal díky Pippě hit, na většinu svatebních salónů v zemi se valila vlna žádostí o zapůjčení jim podobných. A zájem o ně neměly družičky, nýbrž samotné nevěsty.

Reklama

Další články

Načítám