Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Karel Gott (†80) si nevědomky připsal plusové body u svých homosexuálních fanoušků. Jeho mladí příznivci ho totiž pozvali na besedu ve vyhlášeném pražském gay klubu a "božský Karel" neodmítl. Jeho manželka Ivanka odjela na týden mimo Prahu a slaměný vdovec tak u sklenice dobrého vína vesele vtipkoval na její účet. "Ivana jela s dětmi do Kinderhotelu v Rakousku a na cestu si brala Petra Koláře (56)," prozradil Gott.

Na mysli však samozřejmě neměl přímo zpěváka, který se tento rok proslavil nevěrou s biletářkou z divadla a omluvnou písní své manželce Navzdory hříchům. Gott hovořil o jeho nové desce. A zatímco manželovo nové a vysoce vychvalované cédéčko Sentiment Ivanka ještě neslyšela, Koláře už má naposlouchaného.

"Oba mu fandíme. Opravdu na něj nežárlím. Aspoň je to důkaz, že mě Ivana miluje z jiných důvodů, a ne, že jsem ji ohromil svým zpěvem," dodal Gott, který ani netušil, že podnik, ve kterém debatoval, navštěvují především gayové a jejich příznivci. Talkshow s Mistrem moderoval Luboš Procházka, známý z Frekvence 1, který má již jedenáct let s Gottem nadstandardní vztahy.

Reklama

Další články

Načítám