Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Třetí nejkrásnější Češka Tereza Křivánková (29) odlétá na světovou soutěž Miss Earth na Filipíny s pořádně vybavenou garderobou. Veze dva dvacetikilové kufry plné luxusních a hlavně třpytivých šatů, které na světových soutěžích bodují.

"S návrhářkou Petrou Pilařovou jsme řešily, jak by měly ty finálové šaty vypadat. Snažily jsem se je udělat co nejvíce lesklé, třpytivé. Navíc jde o ekologicky orientovanou soutěž, tak věřím, že zaujme také to, že jsou z recyklovatelného materiálu," řekla Super.cz Křivánková.

S sebou veze patnáctery koktejlky a šest dlouhých rób. "Nakonec toho mám opravdu hodně. Věřím, že připravená jsem na měsíc na Filipínách dobře," usmívá se Česká Miss Earth.

Tereza na rozdíl od jiných světových soutěží nepřijde o promenádu v plavkách. Kampaň MeToo, kvůli které zrušili předvádění plavek jako první na Miss America, se Miss Earth nedotkla.

"Promenáda v plavkách je, navíc je promenáda v plážovém oblečení. Jsem za to ráda. Myslím, že plavky na takovou soutěž patří i vzhledem k tomu, že se pak holky chtějí věnovat modelingu. A tam je zapotřebí mít křivky. Není na škodu, když ukážou, že ty míry mají," dodala krásná Tereza.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám