Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačku Ritu Oru (33) jsme už viděli odhalenou mockrát. Nyní se však pro časopis Clash Magazine svlékla úplně donaha a výsledek je opravdu skvělý. „Cítila jsem se tak pohodlně a přirozeně. Bylo to osvobozující,“ napsala Ora k hanbatému snímku, který zároveň sdílela na svém Instagramu.

A osvobozující focení nejspíš opravdu bylo, neboť na snímku má jenom návleky na ruce a zakrývá si bradavku dvěma prsty. Druhé ňadro zakrývá šikovně položená ruka a spodní část těla je zakrytá díky nohám v tureckém sedu a šikovné hře se stíny.

Ora také oznámila, že v listopadu vyjde její tolik očekávané album. Jeho vydání odkládala od roku 2015. Nejprve vinila z odkládání rozchod s Calvinem Harrisem, později soudní bitvu s nahrávací společností Roc Nation, kterou vlastní Jay-Z, a pod kterou do té doby fungovala. K soudnímu vyrovnání došlo sice následujícího roku, ale fanoušci si na nové album museli ještě pár let počkat. Snad se jim čekání vyplatí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám