Hlavní obsah
Článek

Některé ženy po porodu zhubnou raz dva, jiným to jde ztuha. Do druhé skupiny patří i britská televizní hvězdička a věčná dietářka, již už mnohokrát potrápil jojo efekt, Chanelle Hayes (30). Necelý rok po narození druhého syna Frankieho se znovu dala do boje s kily.

Dietní plán už nese první ovoce, někdejší účastnice reality show Big Brother od léta zhubla dvě konfekční velikosti a ve svém těle se opět začíná cítit dobře. V rámci poporodního ladění postavy plánuje také úpravu poprsí, jak svěřila fanouškům na sociální síti. „Nemůžu se dočkat, až mi vyndají ty blbé implantáty a pozvednou mi poprsí. Výkyvy váhy a dvě děti (vedle Frankieho má ještě osmiletého Blakeyho - pozn.) s mými prsy udělaly příšerné věci. Takže zpět k přírodě,“ napsala.

Před pár dny na sebe na Instagramu strhla pozornost i tím, že spolu se snímkem synka sdílela i svou fotku, na níž je zachycena ve stejné póze jako Frankie. Jenže jsou oba nazí, což se některým lidem zdálo „nevhodné“. Zastal se jí i chlapcův otec Ryan Oates, který se s Chanelle rozešel dva měsíce poté, co se syn narodil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám