Hlavní obsah
Článek

V muzikálu Carmen se Vašek Noid Bárta (43) objevuje většinu času odhalený nahoře bez. Byly ale doby, kdy neměl tak dobrou formu a raději své tělo skrýval. „Bylo období, když jsem raději nosil košili, aby se platící diváci nemuseli dívat na buřta,” smál se Vašek po výročním představení muzikálu Carmen, které oslavilo deset let od premiéry.

Nyní tráví Noid v posilovně zase více času. „Není to perfektní, ale můžu se beztrestně svléknout na plovárně. Mně by ale ani nebavilo být pořád nabouchanej. Rád to střídám. Říkám tomu ’Sínus Noida’,” smál se zpěvák.

Brzy se ale Vašek dostane znovu do vrcholové formy. „Chtěl bych, aby to moje cvičení mělo nějaký závěr, nějaký cíl. Chtěl bych se přihlásit na soutěž,” překvapil nás svým plánem umělec. Prý ale nemáme čekat žádnou výstavku hnědě namaštěných hor svalů. „Je to spíš o show. Nejsou to namakané bedny, ale spíš plážoví kluci. Ani se neprezentujou v bikinách, ale v normálních trenkách. Nepotřebuju moc svalů, ale spíš se musím vyrýsovat,” vysvětluje Vašek.

Populárního zpěváka čeká v blízké budoucnosti ještě další velký úkol. 10. a 11. prosince totiž uspořádá dva autorské koncerty na prknech Hudebního divadla Karlín. „Bude se to jmenovat Když film pozná muzikál. Bude se mnou jako host zpívat Marián Vojtko. Plánuju ještě další hosty,” tetelí se Vašek Noid Bárta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám