Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po dvou letech se Anna Kadeřávková (26) vrací zpátky do seriálu Ulice. Herečka má za sebou nejnáročnější fázi léčby lymské boreliózy. Návrat do nekonečného seriálu vnímá částečně jako terapii.

„V létě jsem točila pohádku, pak jsem měla volno, které jsem trávila na klinice. Proto jsem se těšila, že mě práce aspoň trošku rozptýlí od všech těch léků a budu aspoň chvíli myslet na něco jiného,” svěřila Super.cz sympatická herečka.

Postava Rozálie Maléřové před dvěma lety odešla pracovat do Spojených států jako modelka. „Rozárka slaví dvacáté narozeniny, v Americe vyspěla, osamostatnila se a to se projeví i na jejím příjezdu. Z malé holky se vlastně stává dospělá slečna, bude si třeba hledat i vlastní bydlení,” odhaluje vývoj své postavy herečka.

Kadeřávková pevně věří, že bude mít sílu na práci ve studiu. Bude se muset totiž vrátit k náročné léčbě. „Užívání antibiotik nadále pokračuje. Měla jsem je po osmi týdnech vysadit, ale po krevních testech teď v úterý se ukázalo, že musím pokračovat. Takže mám před sebou dalších osm týdnů na kapačkách,” krčí rameny Anička. „Je to hrozný, jsem strašně unavená, všechno mě bolí a z těch léků mi není dobře. Nedá se ale nic dělat, musím být statečná a zvládnout to,” říká odhodlaně.

Nadále probíhající léčba herečky se pochopitelně odráží i v plánování natáčení oblíbeného seriálu. Tvůrci ale vychází herečce maximálně vstříc. „Při tvorbě natáčecích plánů zohledňujeme zdravotní stav herečky a maximálně se snažíme přizpůsobit termíny natáčení jejím aktuálním možnostem,“ říká výkonná producentka seriálu Ulice Jana Maršíková.

„Jsou na mě hodní. Mám speciální dietu, což ovlivňuje natáčení, protože když nemůžu něco jíst v reálu, nemůžu ani před kamerou,” říká statečná sympaťačka a s úsměvem dodává: „Takže až uvidíte v televizi Rozinu chroupat okurky a jíst suchou rýži s hráškem, vzpomeňte si na mě.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám