Hlavní obsah
Článek

Měníme trh drogerie! Ceny na Ageo.cz, největšího specializovaného online prodejce drogerie a kosmetiky, nikdy nepřestanou šokovat! Nakupujte v online drogerii Ageo.cz, kde oproti kamenným řetězcům nabízíme zdaleka nejširší sortiment zboží a ceny na trhu jsme teď naprosto rozvrátili.

K tomu navíc pro čtenáře Super.cz s exkluzivním promo kódem BARS25 nyní nakoupíte na Ageo.cz ještě levněji oblíbené značky Finish, Woolite, Lanza, Lovela, Quanto, Vanish, Airwick, Calgon, Cilit, Tiret, Dosia, Vitroclen, a tím můžete při nakupování drogerie ušetřit až půlku z ceny vašeho běžného nákupu.

Foto: E-ageo
ilustrační foto

Štvou vás přemrštěné cenovky u drogerie v kamenných obchodech? U nás se to nestane!  Připravte se na Vánoce s předstihem se senzační 10% slevou na vánoční balíčky na největším specializovaném eshopu drogerie a kosmetiky Ageo.cz. Stačí při nákupu zadat promo kód DARS10 a sleva je vaše.

Foto: E-ageo
ilustrační foto

Nově v nabídce Ageo.cz najdete veškeré potřeby pro vaše domácí mazlíčky, a to nejen ze sekce pet food, ale také hračky, potřeby pro chov a další.  Exkluzivně pro čtenáře Super.cz jsme připravili promo kód PETS10 na 10% slevu na produkty pro zvířata světových značek Brit, Carnilove, Felix, Friskies, Frolic, Pedigree, Whiskas, Purina a další pro psy, kočky, plazy a další domácí zvířata.

Objednávky doručujeme tentýž den nebo den následující, a to po celé ČR. Netahejte se s těžkým nákupem drogerie, my vám doručíme vše přímo ke dveřím!

Další články

Načítám