Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už třetí diář vydala zpěvačka Dara Rolins (51), ty předchozí byly prý natolik úspěšné, že by byla škoda v tom nepokračovat. "Všechny chceme poradit. Já taky nejsem nejchytřejší ze všech, je milion věcí, u kterých váhám a nejsem si jistá. Taky ocením, když přijde ženská, která to má vyzkoušené, ví, a navíc ji z nějakých důvodů respektuju," míní Dara, s níž jsme samozřejmě probrali i jejího ex Rytmuse.

"Je tam spousta věcí, myšlenek a takových lehkých návodů. Sama se ráda nechám inspirovat jinými ženami a těší mě, že se další nechávají inspirovat mnou. Už i moje texty písní jsou hodně ženské, přemýšlivé, otevírám v nich témata lásky, vztahů, zklamání i rozchodů. Ten diář je toho přirozeným vyústěním. Na rozdíl od těch krátkých hesel nabízí prostor myšlenky víc rozvinout," upřesnila zpěvačka.

Svým fanynkám odkrývá i vlastní slabiny. "Nesnažím ze sebe dělat ani lepší, ale ani horší. Chci být autentická. Přijde mi jako nesmysl, abych se tvářila, že jsem pořád šťastná, pohodě, všechno mi vychází a každé ráno se probudím do krásy. Možná i proto se se mnou mohou ty ženské ztotožnit," domnívá se.

A kdy ty její horší chvilky jsou? Prý jako u každé ženy. "Když máme ta složitější období, tak nám to ty dny a týdny to ani moc nesluší. Smutkům a slzám se nebráním. I depky mají v našich životech místo a člověk si tím má hrdě projít a nestydět se za ně. Přiznat, že je na dně, trápí se, je mu smutno, něco ho zlomilo," svěřila Dara, že i u ní je vzhled závislý na psychice.

Tím jsme se dostali i k jejímu rozchodu a tomu, jak její ex Patrik Vrbovský pálí na sociálních sítích všechny mosty, které ho s ní spojovaly. "Od začátku mu nový vztah přeju. A to, že z toho Patrikovi možná lehce hráblo, a že má pocit, že musí vymazat a zapomenout všechno, co se stalo předtím, to je jiná věc. Přiznám se, že v jeden moment mě to i zamrzelo. Přišlo mi to zbytečné. Ale na druhou stranu: Nádech, výdech. Je to jeho volba, jeho cesta, jeho vztah. A jestli má pocit, že právě tohle potřebuje, tak ať jde do toho," uzavřela Dara.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám