Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kylie Jenner (26) porodila dcerku Stormi teprve před osmi měsíci. A přestože se jí podle vlastních slov postava hodně změnila, na posledním snímku v bikinách, který sdílela na svém Instagrmau, jsme žádnou změnu nezaznamenali.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

⚡️☁️

Příspěvek sdílený Kylie (@kyliejenner), Říj 2, 2018 v 1:48 PDT

Mladá maminka jen nedávno upoutala pozornost zvláštním úborem, ve kterém vyrazila s kamarádkami na jachtu. V podivném oblečku mezi děvčaty v bikinách vynikala a fanoušci se začali ptát, jestli se kvůli svým poporodním křivkám Kylie náhodou necítí nesvá.

Aby jim dokázala opak, vyfotila se nejmladší ze sester z klanu Kardashian-Jenner v plné kráse. Nutno podotknout, že mladá maminka vypadá naprosto bezvadně. Podle časopisu Life&Style Kylie během těhotenství nabrala skoro 23 kilogramů. Aby je shodila, pravidelně cvičila a držela dietu, která zahrnovala pouze organické potraviny, a naopak vynechala sacharidy a smažená jídla. Rozhodně se jí to vyplatilo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám