Hlavní obsah
Článek

Dokud neuvěřitelně krásnou a přátelskou zpěvačku Zuzanu Mikovou (24) nepoznáte na vlastní oči, nevíte, proč si zrovna kvůli ní manžel hvězdy Ordinace v růžové zahradě Ivany Jirešové (47) Viktor Dyk málem rozbil manželství. Zuzana doteď mlčela a ani dnes nechce nikomu z milostného trojúhelníku ublížit, přesto však poskytla Super.cz exkluzivní rozhovor. "Vídali jsme se i mimo práci, ale už jsme to ukončili. Nechceme, aby to dál odnášela Viktorova nevlastní dcera," přiznala nám Zuzana, jíž se po románku s ženatým milencem rapidně zhoršil zdravotní stav. Ve fotogalerii naleznete její nádherné fotky včetně snímku s bujným dekoltem.

Miková udržovala s Dykem poměr čtyři měsíce. "Poznali jsme se ve studiu. Moc mi pomohl s deskou. Pak to mezi námi přerostlo někam, kam jsme ani jeden nechtěli. Už jsme to ale ukončili," dušuje se. "Nerada bych o tom moc mluvila, nedělá mi to dobře. Nejsem na to pyšná. Vím, jaká je jejich situace. A dítě to vždy nese nejhůř," naznačila nepřímo Miková, že to byl Dyk, kdo vztah ukončil, protože se nechtěl vzdát nevlastní dcery. Jirešová mu patrně dávala kvůli nevěře "čočku" i před holčičkou.

Zuzanu trápí léta problémy se žaludkem, kvůli potížím s láskou se její stav v posledních měsících zhoršil. S Dykem se snaží už příliš nevídat, často si ale volají kvůli Zuzanině poprockové desce Tisíce tváří, kterou 22. listopadu od 20 hodin pokřtí v pražském Hard Rock Cafe. "Jeho názor mě doteď zajímá. O křtu ví, nevím ale, jestli dorazí," krčí rameny krásná zpěvačka.

Doteď si úlet s ženáčem vyčítá. "Co bylo, už není. Snažím se jít dál. Musím to ustát a dostat se z toho. Není to poprvé, co jsem padla hubou na zem. Ale myslím, že hodně dlouho žádný vztah mít nebudu. Už se nechci na nikoho spoléhat, už chci být oporou sama sobě," dodala závěrem Zuzana Miková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám