Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) si sama musí připadat jako letadlo zmítané turbulencemi. Jen za poslední rok jde ode dna na vrchol a zpátky už minimálně potřetí. Znovu změnila vizáž, zbavila se napletených vlasů i spousty garderóby a fanoušci jsou z ní paf. "Je asi nejkrásnější, co kdy byla," rozplývá se i Eva Decastelo, která s jinak nedobytnou Bartošovou točila rozhovor. Podívejte se na zázračnou proměnu Popelky českého showbyznysu, která vedle milence Josefa Rychtáře rozkvetla jako poupátko.

"Zažila toho v životě hrozně moc ošklivého a zaslouží si mít trochu radosti. Natáčení s ní bylo úžasné, byla jsem z Ivetky nadšená," svěřila se Super reportérka primáckého Top Staru Decastelo. Ta se zúčastnila i focení Bartošové Jakubem Ludvíkem. "Iveta je ve skvělé formě, výborně mluví, chová se jako naprostá profesionálka. Nechci to zakřiknout, ale zdá se mi, že tentokrát by jí ten návrat konečně opravdu mohl vyjít," myslí si Eva.

Bartošové navíc vizážista a stylista Sasha Issar pomohl protřídit šatník. Odteď si na oficiální akce chce oblečení půjčovat. Není divu, že celková změna Ivetě prospěla a sama se cítí mladší a hezčí.

Zdá se, že Ivetě se znovu, alespoň na čas, blýská na lepší časy. Prý přestala pít a je v psychické pohodě. Jestli je to pravda, to budou moci diváci Top Staru posoudit v reportáži s Bartošovou příští středu na Primě.

Reklama

Další články

Načítám