Hlavní obsah
Článek

2. česká vicemiss 2018 Tereza Křivánková (29) už brzy odlétá na světovou soutěž Miss Earth. Před šesti lety už se nejkrásnější dívkou planety stala Tereza Fajksová (34) a letošní třetí nejkrásnější Češka bude chtít navázat na její úspěch.

A sázet bude na přirozenost. Zatímco většina dívek tam letí s řadou plastik, nejsou výjimkou ani vyjmutá žebra, Křivánková se to bude snažit umrkat umělými řasami. "Možná se jim bude líbit, že žádné plastiky nemám. Nemám vůbec nic. Vlasy budu mít svoje, žádné nastavené. Jediné, co vezu, jsou řasy, to je povinnost," řekla Super.cz Křivánková.

"Budu bojovat přirozeností. Nikdy jsem o plastice nepřemýšlela, párkrát jsem slyšela, že bych měla jít na plastiku nosu, zatím to v plánu není. Mám se ráda taková, jaká jsem," dodala na představení muzikálu Fantom opery, kam vítězky České Miss pozval producent František Janeček.

"Ohromující byly kostýmy a kulisy. To bylo neskutečné. Účinkující byli samozřejmě také skvělí. Celá opera byla krásná. Jsem nadšená," dodala Křivánková.

Reklama

Další články

Načítám