Hlavní obsah
Článek

Jedna z nejpopulárnějších hvězd současnosti, raperka Cardi B (31), porodila dcerku Kulture teprve před třemi měsíci a už hrozí, že ji bude muset na nějakou dobu opustit. Přiznala se totiž k závažnému činu. Podle záznamů newyorské policie měla Cardi v srpnu letošního roku navštívit striptýzový klub Angels Strip Club a nechat členy svého týmu, aby fyzicky napadli dvě barmanky, které v klubu pracují.

Na raperčin popud měli muži zbít zaměstnankyně baru lahvemi a židlemi a způsobit jim zranění. Důvodem napadení byl údajný poměr obou dotyčných s jejím manželem, raperem Offsetem. Offset během daného večera v klubu vystupoval se svou kapelou Migos. Přestože dívky byly zraněny, nebyly hospitalizovány a Cardi nejprve popřela jakékoliv spojení s celým incidentem.

Později ji ale, jak se zdá, dohnalo svědomí a sama se šla přiznat na policii. Mladé mamince nyní hrozí až dva roky vězení a pravděpodobně ji čeká velmi tučná pokuta. Cardi má za sebou velmi úspěšný rok, co se její kariéry i soukromí týče, tak doufejme, že ho nezakončí odloučením od své dcery. Na sociálních sítích se totiž nechala slyšet, že bez malé Kulture nevydrží ani jeden večer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám