Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Příběh Anny může znít jako scénář jednoho z filmů, které tak rádi sledujeme na stříbrném plátně, ale které jsou jen těžko uvěřitelné. Její příběh, za nímž stojí spousta tvrdé práce, je nicméně skutečný.

Na Anně Brandejs vás na první pohled zaujme její šarm a mladistvý vzhled. Jakmile se ale rozpovídá o životě, převáží cílevědomost a snaha mít život pevně v rukou.

Cesta až na post ředitelky kliniky estetické medicíny Brandeis Clinic pro Annu nebyla jednoduchá. Možná to ale byly právě chudé poměry, z nichž vzešla, co ji nasměrovalo k orientaci na úspěch a finanční nezávislost. „Na malém městě měli rodiče problém zajistit mně a mým sourozencům nejen vzdělání, ale i jídlo a ošacení,“ říká Anna. Situace se ještě zhoršila, když jí v sedmi letech zemřel otec. Únikem od těžkostí se pro ni staly knihy, které brala také jako prostředek, jak se skrze vzdělání vymanit z chudoby.

Do studia se vrhla naplno. Vystudovala veterinární medicínu a stala se vědeckou pracovnicí. Věda ale Anně nepřinášela dostatek prostředků pro to, aby si šla za svým snem. Pozici opustila a stala se obchodním reprezentantem ve farmaceutickém koncernu Abott. „Jako během celého svého života, i zde jsem se snažila pracovat ,na maximum', což přineslo ovoce,“ vypráví Anna, která se po šesti letech ve firmě vypracovala na nejvyšší pozici v marketingu.

Co začalo jako popíchnutí, nakonec udalo směr celému Annině životu. „Kolegové mi řekli, že jsem šikovná a že bych si měla založit firmu,“ popisuje, jak roku 2002 vznikl Medaprex. Z dodavatele lékařského sortimentu se posléze stal jeden z předních dovozců lékařské kosmetiky a produktů estetické medicíny. „Díky předchozí práci jsem měla kontakty v oboru, a neměla jsem problém získat své první zboží,“ tvrdí s tím, že jí výrobce natolik důvěřoval, že jí svěřil produkty za dva miliony korun.

Foto: Brandeisclinic.cz
Inspirace jménem Anna Brandejs: Jak se z chudého děvčátka stala královnou estetické medicíny?

Pracovní vytížení se ale začalo podepisovat na Annině vzhledu. „Léta se mi pravidelně na kůži objevovaly mokvající skvrny. Konvenční kosmetika nepomáhala, stejně jako návštěvy u lékaře,“ vysvětluje. „Vždy, když něco zabralo, problémy se po nějaké době vrátily s ještě větší razancí. Pak jsem narazila na produkty britské firmy Medik8, které problémům konečně učinily přítrž. Po takové zkušenosti jsem je samozřejmě musela zařadit do svého portfolia,“ uzavírá Anna Brandejs s tím, že právě v tomto okamžiku se naplno rozhodla věnovat se estetické medicíně.

S Medaprexem ale příběh nekončí. O pár let později si splnila největší sen a založila kliniku estetické medicíny v centru Prahy. Díky Anniným zkušenostem z oboru je klinika vybavená nejmodernějšími přístroji a poskytuje pacientům kvalitu a komfort srovnatelný s klinikami ve Švýcarsku. Běžte se sami přesvědčit!

Protože byla Anny firma spolehlivým partnerem, nabídli jí po nějaké době novinku – kosmetické injekce. Po vyzkoušení a vlně nadšení je Anna nejenom vzala pod svou distribuci, ale byl to přesně ten okamžik, kdy si řekla, že se chce věnovat omlazení a kráse. K rozhodnutí napomohly i dlouhé útrapy s pletí, která se jí pravidelně osypávala mokvajícími skvrnami.

Další články

Načítám