Hlavní obsah
Článek

Málokdy se stává, že Evu Samkovou potkáváme na společenských akcích. Tentokrát jsme ji zastihli v gala rovnou ve Španělském sále na Pražském hradě.

„Společenské oblečení neoblékám často, maximálně čtyřikrát do roka. O outfitu jsem přemýšlela týden. Nakonec jsem ale ani neměla šanci se příliš realizovat,” komentovala svůj oděv Eva, kterou většinou obléká Iva Burketová se svou značkou Odivi. To ale nebyl tento případ. Snowboardistka totiž měla nakonec na přípravu outfitu pouhé minuty. Kvůli večírku dorazila sportovkyně z Toskánska, kde trávila dovolenou s přáteli. „Včera jsem přiletěla a zítra tam zase odjíždím. V Praze jsem opravdu jen na skok a kvůli této akci,” krčí rameny Eva, která získala zlatou medaili na olympiádě v Soči.

V Toskánku Eva částečně odpočívala a částečně pracovala na své formě. „Navštívila jsem kamarádku, která má byt poblíž Livorna. Odpočívám a taky sportuju, já to tak mám ráda. Navíc se tam snažím dobře najíst, protože to jídlo je tam opravdu geniální,” říká Eva Samková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám