Hlavní obsah
Článek

Ester Ledeckou nejlépe známe ve sportovním a na svazích, ale když na to přijde, umí být zatraceně sexy! Pro cenu za největší sportovní moment minulého desetiletí (na únorové olympiádě získala dvě zlaté medaile za superobří slalom v alpském lyžování a obří slalom na snowboardu) si došla v rozhalené sněhobílé róbě.

Galavečer 100 let českého sportu si říkal o speciální dress code, který Ledecká dodržela romantickými dlouhými šaty. Zavinovací model by možná lépe působil jen na tělo, pojištěný speciálními lepkami, Ester ale zvolila jistotu a bílou podprsenku.

Tu musela nechat na očích, přiznané spodní prádlo ale frčí snad od dob Sexu ve městě a černé podprsenky pod bílým tílkem Sarah Jessicy Parker, takže proti gustu... A jako bonus se mohla Ester pohybovat volně a bez nervozity z přílišného rozhalení šatů. Měkké vlny, na jedné straně sepnuté za uchem, a jemný make-up její look příjemně doplnily.

Do Karlína se v pátek večer sjely sportovní hvězdy napříč obory, nechyběly například Martina Sáblíková, která v modrých šatech a s navlněnými vlasy rovněž působila velmi romanticky, či Barbora Špotáková, která zvolila červené pouzdrovky. Manželka Aleše Valenty Elen pak byla jednou z mála žen, které oblékly kalhotovou kombinaci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám