Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Owen Wilson (49) se prý brzy stane trojnásobným otcem. Alespoň to tvrdí Varunie Vongsvirates, která o otci očekávaného dítěte nepochybuje.

Wilson údajně přistoupil i na testy otcovství, jež měly proběhnout v létě, píší Page Six, The Mirror i další zahraniční média.

V srpnu pak Vongsvirates na svém Instagramu sdílela fotku z premiéry filmu Father Figures, na níž stojí právě vedle Wilsona. Slovní spojení „father figures“, něco jako otcovské postavy nebo role, ještě pro jistotu napsala i do komentáře. To samo o sobě naznačuje mnohé. Na následný dotaz jednoho ze svých followerů, zda je Wilson otcem jejího dítěte, odpověděla jednoznačně: Ano.

Již v červnu Varunie zveřejnila snímek z ultrazvuku, ke kterému napsala, že se za tři měsíce dočká dcery Lyly. Miminko se tak má narodit každou chvíli.

Owen Wilson má již dva syny, každého s jinou ženou. Matkou sedmiletého Forda je hercova expřítelkyně Jade Duell, čtyřletého Finna má s trenérkou Caroline Lindqvist.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

#fatherfigure #tb

Příspěvek sdílený Varunie (@varunie), Srp 7, 2018 v 4:58 PDT

Varunie (v červených šatech) na loňské premiéře filmu Father Figures

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Bye Maui ❤️

Příspěvek sdílený Varunie (@varunie), Led 3, 2015 v 4:53 PST

Vongsvirates (na snímku vpravo) prezentuje Wilsonovo otcovství jako jasnou věc.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Say hello to Lyla 3 months to go!

Příspěvek sdílený Varunie (@varunie), Čen 23, 2018 v 7:41 PDT

K tomuto snímku napsala, že čeká holčičku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám