Hlavní obsah
Článek

Sámer Issa (38) představil během tří týdnů tři nové dívky. A ke všem se měl, jako by to byly jeho největší lásky. Zpěvák si podle všeho po drsném rozchodu s houslistkou Pavlou Dubnou nemůže pořád vybrat tu pravou a v hlavě má ve svých kráskách pořádný guláš.

Na kadeřnickou show před třemi týdny přivedl krásnou tmavovlásku Nataly. "Nechala se dokonce ostříhat tak, jak jsem si to přál já. Vypadá nádherně," svěřil Super.cz. Nataly si sebou také vzal do Moskvy, kam odjel zpívat na fashion week a absolvoval i další koncerty.

Bylo to ale nošení dříví do lesa. Sámer se totiž stihl seznámit s nádhernou Ruskou, která je majitelkou rtů, jež by jí mohla závidět i Angelina Jolie. "Je to Miss Moskva a slíbila, že přijede do Prahy na křest mojí desky 20. listopadu," pěl ódy zpěvák.

Mezi těmito dvěma kráskami ale stihl na otevření obchodu s lyžařskou módou představit ještě další slečnu. "Jmenuje se Anna. Je to tanečnice. Je pro mě obrovskou inspirací. Je nádherná, cudná, umí se na pódiu prodat, má drajv. Podívejte se na ní? Není úžasná? Taková lolitka," prozradil před dvěma týdny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám