Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) se dál zotavuje po operaci, přesto se už ale snaží chodit na obchodní schůzky, aby si zajistila znovu stabilní příjem. Nám se ji podařilo spolu s partnerem Josefem Rychtářem nachytat na jednání s režisérem novácké soutěže SuperStar Pepem Majeským a scenáristou Českého slavíka Liborem Boučkem. Vrací se na Novu po velkém pracovním útlumu v plné parádě?

Čtveřice si dala dostaveníčko v jedné uhříněveské restauraci nedaleko vily, ve které zamilovaný páreček Bartošová - Rychtář přebývá. Schůzka se podle našich informací mohla týkat dvou projektů - buď přímo Českého slavíka, jehož vyhlašování se blíží, nebo chystané televizní show Hlas Česko Slovenska. V ní by Iveta případně mohla dostat kšeft coby jeden z koučů soutěžících. S touto soutěží ale dosud oficiálně Bouček nemá nic společného, takže se spíš domlouvala účast Bartošové na vyhlášení Slavíků.

Bouček schůzku potvrdil, nechtěl být ale konkrétní. "Nerad bych nic prozrazoval, jednání nejsou ukončena. Každopádně Iveta Bartošová je jednou ze stálic naší hudební scény a nelze ji opomíjet," řekl Super.cz Libor Bouček. Dodal ale, že i když se scénář stále mění, Iveta by neměla být jednou z účinkujících.

Tak copak to pěvecká hvězda Bartošová s Novou vlastně peče?

Reklama

Další články

Načítám