Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vítězka Hotelu Paradise a internetová sexbomba Nela Slováková (34) si nedávno posteskla nad tím, že po ní její expřítel Martin chce vrátit dárky, které jí v době jejich vztahu věnoval. Teď prý na ni Martin měl dokonce poslat policii, protože mu nevrátila jeho motorku.

„Dnes mi mimo jiné volala Policie České republiky. Pán mě udal na policii, údajně jsem mu ukradla motorku, kterou mi na začátku vztahu věnoval,“ napsala na sociální síti Nela, která je na expřítele pěkně naštvaná.

Snad aby mu ukázala, že na jeho darech není závislá, se pochlubila, že má nové auto. „Mám sakra nový auto, které jsem si koupila za své vydělané peníze, je to moje auto a žádnej nahoněnej egar mi ho nemůže sebrat. Je kompletně vyplacené, žádné závazky, žádné operáky, žádnej leasing,“ tetelila se blahem Nela.

Její slovenský expřítel Martin prý policii nekontaktoval. Podle Expresu byla motorka napsaná na jednu z jeho firem, a právě ta se na muže zákona obrátila s tím, že Slováková neoprávněně užívá její věc, kterou i po opakované žádosti odmítla vrátit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám