Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I po roce vztahu září Česká Miss 2015 Nikol Švantnerová (31) (25) štěstím a vznáší se na obláčku zamilovanosti. Se svým přítelem Patrikem Dresslerem stále cukruje v soukromí i na veřejnosti. Teď navíc o svém šťastném vztahu pronesla sladká slova na sociální síti.

To, že je jejich láska opravdová a stálá, modelka potvrdila zamilovanou fotkou na svém Instagramu. „Občas sejdeme z cesty a je fajn, když vám někdo podá pomocnou ruku, když je tu pro vás v dobrém i ve zlém, snáší vaše výkyvy nálad a všechny ty výlevy. Na Instagramu vidíme jen to hezké, samé dárečky, gesta, luxusní večeře a dovolené, ale o tom to vůbec není, časem si člověk uvědomí, že tohle není realita, že jsou ve vztahu mnohem důležitější věci a že je jedno, kde jste, ale důležité je, s kým a že v tom druhém nemáte pouze partnera, ale nejlepšího přítele,“ napsala krásná brunetka.

V létě Nikol trávila chvíle plné romantiky na karlovarském festivalu, kde o svém fotbalistovi jenom básnila. Zda zamilovaná dvojice plánuje svatbu, zatím zůstává obestřeno tajemstvím.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám