Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá moderátorka a Playmate Martina Gavriely (45) se už brzy stane trojnásobnou maminkou. Někdejší blonďatá sexbomba dnes vstoupila mezi čtyřicátnice, a tak pro ni vytoužený potomek, kterého očekává s dlouholetým přítelem Markusem Tranem, bude tím nejkrásnějším narozeninovým dárkem.

Z prvního manželství už má syna Antonia (15) a dceru Jessicu (17). Martina se do povědomí širší veřejnosti dostala coby žhavá Playmate a modelka. Se statusem sexbomby se před sedmi lety stala moderátorkou VIP zpráv, kterými tehdy provázela i Ivana Gottová.

Později se Martina ze světa šoubyznysu stáhla a nebylo o ní moc slyšet. Až v poslední době se několikrát objevila ve společnosti a všechny překvapila svým těhotenstvím. Miminko si s přítelem moc přála a dlouho jim nebylo přáno.

Loni v pokročilém stadiu těhotenství dokonce potratila, což se jí bohužel stalo už ve dvaceti letech. Co se týče svatby, zatím se do ní moc nehrne. „Já se vdávat nechci. Zasnoubili jsme se a stačí to. Vztah máme hezký, trvá osmým rokem, nechci, aby se to pokazilo. Třeba k tomu dojde, ale momentálně to v plánu není," nechala se nedávno slyšet bývalá Playmate. Jak šel čas s Martinou Gavriely, si připomeňte v galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám