Hlavní obsah
Článek

Julia Kriger z Novosibirsku je další z řady žen, které se touží podobat plastikové panence Barbie. Zatímco jiné včetně té české přiznávají množství estetických zákroků, které jim mají pomoci dosáhnout vysněné vizáže, ta ruská se přihlásila jen ke zvětšení prsou. Další úpravy popírá, její postava je prý dílem přírody, stejně tak obličej včetně blankytně modrých očí.

Julii k populární panence s výraznými proporcemi přirovnávají už od školních let. „Nepřekvapilo mě to, protože to znamená být upravená a mít symetrický obličej,“ míní. Co ji naopak překvapuje, je to, že všichni řeší její oči. „Podle mě jsou normální,“ říká o svých velkých modrých kukadlech. Ta si prý v minulosti zvětšovala, tedy opticky, pomocí speciálních čoček, dnes už to prý nedělá.

Jediná plastika, k níž se přiznala, je zvětšení prsou na velikost D. „Můžu nosit šaty, které vypadají lépe bez spodního prádla, a je to prostě hezké,“ říká žena, jež dle informací na sociální síti váží pouhých 39 kilo. To je jediný číselný údaj, který uvádí. O jejím věku kolují pouze dohady. Údajně měla prohlásit, že věk nezmiňuje z toho důvodu, že si jej zkrátka nepamatuje...

Reklama

Další články

Načítám