Hlavní obsah
Článek

V českých filmech patří k nejvyhledávanějším slovenským herečkám. Krásná zrzka Táňa Pauhofová (40) už se česky naučila natolik, že je dabing zbytečný. Nicméně při rozhovorech raději používá svoji mateřštinu. "Snažím se češtinu prznit co nejméně a pokaždé je to velká výzva," svěřila na premiéře snímku Po čem muži touží, v němž si zahrála šéfredaktorku časopisu pro pány.

Pánské magazíny si během pauz při natáčení dokonale nastudovala. Obsahově se jí prý líbí, jen fotografie by volila jiné. "Oceňuji třeba rozhovory se zajímavými lidmi, ale portréty a fotografie žen by mohly být uctivější," míní. Už z tohoto přístupu je zřejmé, že Táňa by do focení aktů sama nešla. "To samozřejmě ne. Respektuji, když se pro to někdo rozhodne, některé umělecké snímky se mi i líbí. Ale já dávám přednost obsahu před obalem. Je to i určitá sebereflexe," vysvětlila.

Táňu brzy uvidíme v dalším českém filmu, jde o historický snímek z 50. let minulého století Toman. "A chystám se ještě na natáčení jednoho velkého projektu, o kterém ještě nemůžu mluvit," svěřila. A právě nový projekt je důvodem, proč radikálně změnila účes a zbavila se značné části své zrzavé hřívy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám