Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Claire Danes (39), která se proslavila mimo jiné rolí krásné Julie po boku Leonarda DiCapria (49) ve filmu Romeo a Julie, porodila druhého syna koncem srpna. Celá rodina, včetně tatínka Hugha Dancyho a prvorozeného syna Cyruse (5), už si vyzkoušela tlačit kočárek.

Danes se svěřila médiím, že Cyrus měl smíšené pocity z toho, že se má stát starším bratrem. „Byl z toho převážně nadšený, ale pár měsíců zpátky se obával, že budu mít miminko radši než jeho,“ svěřila se herečka v jednom z televizních rozhovorů. Svou roli velkého brášky však Cyrus evidentně bere vážně a zodpovědně.

Herecký pár, který tento měsíc oslaví deváté výročí svatby, ještě neprozradil jméno novorozeného chlapečka. Druhé těhotenství si však Danes užila o něco víc, neboť přestala pracovat mnohem dříve, než když čekala Cyruse. A k hraní se pravděpodobně jen tak rychle nevrátí. Prozatím se prý hodlá věnovat rodině.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám