Hlavní obsah
Článek

Vážně nemocný herec Václav Postránecký (†75) skončil v seriálu Krejzovi a v pořadu Receptář prima nápadů. Herec nedávno podstoupil chemoterapie a po dlouhé úvaze se rozhodl, že v natáčení už nebude ze zdravotních důvodů pokračovat.

„Dovolte, abychom vás informovali o tom, že ačkoli televize Prima bude natáčet další řadu seriálu Krejzovi, pan Václav Postránecký se po dlouhé úvaze rozhodl, že v natáčení už nebude ze zdravotních důvodů pokračovat,“ řekl ředitel FTV Prima Marek Singer. Herec se teď bude plně věnovat rekonvalescenci.

„Václav Postránecký se dokázal práci věnovat do poslední chvíle. Teď nastal čas, kdy se ale musí především postarat o sebe a svoji rekonvalescenci. Zkrátka si nemoc vybrala svou daň,“ odůvodnila konec účinkování Václava Postráneckého v Krejzových hercova manažerka Michaela Flenerová.

Díly, které jsou s panem Václavem Postráneckým jako Janem Krejzou natočené, se budou vysílat až do konce roku. Nyní televize vybírá nového představitele do hlavní role. Televize přeje Postráneckému hodně sil a věří, že se v budoucnu na obrazovku vrátí.

„Jsme velmi rádi, že se pan Václav Postránecký zhostil role hlavy rodiny v seriálu Krejzovi a za dva a půl roku se stal také oblíbeným a uznávaným moderátorem pořadu Receptář prima nápadů. Se vším respektem a pochopením jsme přijali jeho rozhodnutí již dále nepokračovat v natáčení ani jednoho z pořadů, aby se mohl plně věnovat léčbě a nasadit veškeré své síly do boje s nemocí. Věříme, že i díky pozitivním myšlenkám od fanoušků to bude boj úspěšný a pan Postránecký bude moci i v budoucích projektech naší televize vykouzlit divákům úsměvy na rtech,“ dodal Singer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám