Hlavní obsah
Článek

Od prvního dílu nové řady show Tvoje tvář má známý hlas se Eva Burešová (30) drží na horních příčkách hodnocení. Za sebou už má čtyři proměny a s nimi i skvělé výkony.

Nejprve excelovala coby Madonna s písničkou Don't Cry For Me Argentina, hned v dalším kole zase ukázala, že má i rytmus v těle a za perfektní taneční výkon coby český zpěvák Ben Cristovao si vysloužila čtvrté místo. Víc ale porotu uchvátila sexy číslem jako Renée Zellweger, díky kterému se vyšplhala až na druhou příčku s 31 body.

Naposledy se zase tato drobná brunetka proměnila v ďábelského zpěváka z legendární heavymetalové skupiny Iron Maiden a předvedla pořádnou show, za kterou získala 28 bodů a dostala se na třetí místo. V sobotu předvede písničku I Am Changing od americké zpěvačky Jennifer Hudson a lze předpokládat, že i tentokrát se máme na co těšit.

Muzikálová zpěvačka přes tyto skvělé výsledky však přiznala, že během zkoušení na show zažila menší krizi, která v ní zasela semínko pochybností. „Měla jsem za sebou trénink na Tvář, po kterém jsem si připadala naprosto neschopná. Nedokázala jsem překonat svůj stud, který mám odmala,“ svěřila se Eva na svém Instagramu.

Z tréninku odcházela se špatným pocitem, ten však zlomila láska jejího syna Nathaniela. „Bez energie a s divným pocitem jsem odcházela a šla rovně, až jsem v dálce uviděla smějící se štěstí, které na mne volalo “Jééé!” Takhle on mě vždycky vítá. Rozzářilo mi to duši. Natahoval ručičky, objal mě a jen se na mě přitisknul,“ dodala zpěvačka.

Koho Eva Burešová ztvárnila nejlépe?
Bruce Dickinsona z kapely Iron Maiden
15,6 %
Renée Zellweger
74,9 %
Bena Cristovaa
4,3 %
Madonnu
5,2 %
Celkem hlasovalo 346 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám