Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mladou herečku Lucii Šteflovou (28) známe mimo jiné ze seriálu Vyprávěj. Objeví se ale i v nové filmové komedii Po čem muži touží. A právě při jejím natáčení potkala svého budoucího manžela Richarda Antonína Müllera. Na premiéře filmu už se nám pochlubila zásnubním prstenem.

"Potkali jsme se na natáčení před pěti měsíci a už jsme toho hodně stihli," svěřil nám Richard. "Sice jsme pár nehráli, mojí filmovou partnerkou byla Lucie Polišenská, my dva byli jen kolegové z jedné redakce pánského časopisu, ale cestu jsme si k sobě našli," dodal sympatický dlouhán. "Tam jsme se sblížili, ale hodně času jsme spolu trávili i mimo natáčení," doplnila ho Lucie.

Mimo jiné stihl Richard Lucii také po pěti měsících vztahu požádat o ruku. "Už ji mám okroužkovanou," smál se spokojeně. O tom, že by do roka a do dne stihli svatbu, ale pochybují. "Zatím jenom plánujeme, protože je tady spousta pracovních příležitostí, se kterými úplně nevíme, jak to skloubit. A ani jeden nejsme moc organizačně schopní. Takže jediné, co máme naplánované, je nápojový lístek," prozradila Lucie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám