Hlavní obsah
Článek

Působí jako stabilní dvojice, ale i Michael Douglas (79) a Catherine Zeta-Jones (54) za sebou mají období, kdy se jejich cesty dočasně rozdělily. Z rozvodu naštěstí sešlo a herecké hvězdy dnes budou opět slavit společné narozeniny.

Příběh Michaela a Catherine se začal psát v roce 1999, kdy se začali objevovat na společenských akcích. Herec se v té době rozváděl se svou první manželkou Diandrou. Kolegyně, která je na den přesně o 25 let mladší než on, jej natolik okouzlila, že se s ní brzy zasnoubil. V červnu roku 2000 byl oficiálně rozvedený a o pět měsíců později už se Catherine stala jeho manželkou.

Na svatbě už měl herecký pár tříměsíčního syna Dylana. Nyní je mu 18 a má patnáctiletou sestru Carys. Slavní rodiče se svými potomky rádi chlubí na společenských akcích. Zejména o jejich dceru je velký zájem. Po mamince totiž podědila její krásu.

Nepříznivé období nastalo v této rodině v roce 2010, kdy Michael Douglas bojoval s rakovinou jazyka. Nemoc tehdy ovlivnila jeho kariéru a měla dopad i na manželství. V roce 2013 manželé žili odděleně a jejich rozvod byl jen otázkou času. Nakonec ale došli k závěru, že je stále spojuje láska, a opět se usmířili. Dočasné odloučení mělo na jejich vztah dobrý vliv. Opět působí zamilovaně a nikdo nepochybuje o tom, že jim to spolu klape.

Na to, jak se Michael a Catherine během téměř dvou společných desetiletí změnili, se můžete podívat v galerii.

Reklama

Další články

Načítám