Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na každého jednou dojde, říká prastaré přísloví a v případě nemilosrdné módní kritičky Kelly Osbourne (26) se splnilo do puntíku. Dcera zpěváka Ozzyho Osbourna, která se v posledních měsících profiluje jako nekompromisní soudkyně známých osobností v pořadu Módní policie na televizi E!, se totiž na červeném koberci před fotografy nakrucovala s propocenými šaty v podpaží.

Kelly byla jinak v Mnichově na zahajovacím večírku k vysílání televize E! do Německa jako obvykle vyladěná do posledního detailu. Její červené šaty sladěné s rtěnkou, načesané vlasy i vysoké lodičky byly perfektní, tělesné pochody však člověk dokonale potlačit nedokáže.

Trapas, v němž je Osbourne hlavní aktérkou, na sebe tedy nenechal dlouho čekat.

Šestadvacetiletá Kelly se totiž v poslední době několikrát ostře obula do své rivalky Christiny Aguilery (43). Té se teď Ozzyho dcera mstí za její dřívější prohlášení o tom, že je tlustá. Teď, když se výrazně zaoblila Christina a její protivnice je naopak jako proutek, si například musela Aguilera z úst Kelly Osbourne vyslechnout, že je tlustou mrchou a děvkou.

Mladá Osbournovic dcerka se však několikrát pustila i do jiných celebrit. V pořadu o módě například řekla, že by se nikdy neoblékla jako Kate Middleton (42), která se nebojí vzít si jedny šaty na sebe víckrát. O róbě herečky Emmy Watson zase prohlásila, že jsou jako záclona.

Reklama

Další články

Načítám