Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá modelka Elle Macpherson (54) dorazila na akci Green Carpet Fashion Awards 2018 v Miláně jako čestný host a upoutala pozornost nejen svým dokonalým vzhledem, ale především mladým doprovodem. Tím byl její syn Flynn Busson (20).

Díky mladistvému vzhledu však modelka rozhodně nepůsobila jako Bussonova matka. Elle, která i s rodinou sídlí v Miami, se nedávno svěřila, že miluje svůj věk a prozradila, jak se udržuje stále mladá a svěží.

„Miluji, že je mi 54! Jsem silná, v kondici, mám dva úžasné syny a hodně jsem se v životě naučila. Jsem šťastná a zdravá tak, jak jsem,“ prozradila nedávno The Herald Sun jedna z nejslavnějších světových supermodelek.

Macpherson se udržuje v kondici rostlinnou dietou bohatou na proteiny a vitamíny. Hojně se věnuje józe, meditacím, saunování a hydratuje tělo čerstvými šťávami, horkou vodou s citrónem a bylinkovými čaji. Kromě jógy ráda sportuje venku a spí minimálně sedm hodin denně, což podle jejích slov velmi svědčí pleti. Ať dělá cokoliv, evidentně to funguje, protože vypadá božsky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám