Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Pokud přemýšlíte o zvětšení prsou silikonovými implantáty, čtete určitě dál. Trendem je totiž maximální přirozenost a tu vám poskytnou jedině silikony, které jsou od přírodních prsou k nerozeznání. Prsa jsou s nimi ale samozřejmě větší, mají krásný tvar a to, že nejsou přírodní už neprozradí ani jizva, která je nyní téměř nepostřehnutelná. Jak to?

Motiva: implantáty příjemné na pohled i na dotek

Foto: Asklepion.cz
Více

Foto: Asklepion.cz

Komerční sdělení

Ergonomické silikonové implantáty Motiva, které používají chirurgové kliniky Asklepion, mají oproti běžným druhům implantátů řidší konzistenci silikonového gelu. Díky tomu jsou elastičtější a prsa zvětšená implantáty Motiva působí velmi přirozeným dojmem jak na pohled, tak i na dotek. Navíc umožňují operatérovi, aby je vložil pacientce do prsou z velmi malého řezu. Výsledná jizva je díky tomu o polovinu menší než u běžných typů implantátů.

Jizva schovaná v podprsní rýze

Foto: Asklepion.cz
Více

Foto: Asklepion.cz

Komerční sdělení

„Jedna z výhod této operační techniky je, že se implantát dá aplikovat do prsu daleko kratší jizvou než obvykle,“ popisuje novinku plastický chirurg MUDr. Miroslav Krejča v Askepionu. Implantáty Motiva Ergonomix se totiž vkládají do prsou přes plastový pytlík, který je svým tvarem velmi podobný cukrářskému sáčku. Operatér si nejprve z malého řezu v podprsní rýze vypreparuje přesnou kapsu na zvolený implantát. Používá k tomu speciální nástroj s osvětlením pro lepší viditelnost. Vloží hrdlo sáčku do otvoru a silikonový implantát jemně vtlačí do prsu. Jizva po zvětšení prsou pomocí sáčku a implantátů Motiva Ergonomix má jen 2,5 cm. U běžné augmentace jsou standardní jizvy 5 cm dlouhé.

S implantáty Motiva je výsledek perfektní a riziko minimální

Foto: Asklepion.cz
Více

Foto: Asklepion.cz

Komerční sdělení

Tato speciální technika vkládání implantátu přes sáček má další výhodu a tou je snížení rizika infekce. „Z pohledu zdravotního nám pytlík dokonale izoluje okolí tkáně od vstupu implantátu, takže tím minimalizujeme riziko infekce," vysvětluje MUDr. Miroslav Krejča, plastický chirurg Asklepionu – Institutu estetické medicíny. Použitý sáček je samozřejmě přísně sterilní, lékař ani nikdo z personálu se implantátu při operaci nedotkne, a tak nehrozí, že by se do prsa dostala bakterie. Tím se eliminuje vznik infekce a následné kapsulace na minimum. Informujte se v Asklepionu na zvětšení prsou implantáty Motiva s minimální jizvičkou.

Další články

Načítám