Hlavní obsah
Článek

Není nad to prodloužit si léto. Zpěvák Michael Foret (37) s manželkou Eliškou a dcerou Liou letos už podruhé vyrazili na Sardinii, a rovnou na celý měsíc. „Milujeme to tu,“ říká zpěvák.

Pobyt v Itálii rodina pojala čistě relaxačně, zasvětila ho koupání, výletům a také debužírování.

„Jsou zde skvělý pláže, místa, lidi a jídlo. To si užívám hodně. Vlastně sem nejezdíme na dovolenou, ale žít. Hodně tu cestujeme a poznáváme místní zvyky. Není zde místa, které by nás zklamalo,“ napsal Michael Super.cz.

Místo a termín manželé vybrali i s ohledem na malou dcerku. Opět vyrazili po hlavní sezóně, kdy slunce nepálí, ale stále jsou příjemné teploty na koupání, a pláže nejsou obsypané turisty. Malá Lia je prý nadšená. „Loni se tu naučila chodit, letos už lítá po pláži a chce se učit plavat,“ směje se Foret.

Ten pod svým novým projektem MikAel v posledních měsících vydal dva nové songy, autorskou skladbu Easily, k níž vznikl i klip s Vlastinou Svátkovou, a převzatou píseň Petera Gabriela Kiss That Frog, kterou nazpíval s Markétou Plecháčovou, volno tak přišlo vhod. „Snažím se neřešit práci, neskládat. Jen tu být pro svý holky a ony zas pro mě,“ dodal Foret.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám