Hlavní obsah
Článek

Takhle by ji poznal jen málokdo. Moderátorka Jasmina Alagič (34) je na Slovensku jednou z hvězd soutěže Tvoje tvář má známý hlas a jak je vidno, není to jen holka s hezkou tváří a dlouhýma nohama. Po svém nedělním výstupu předvedla přítelkyně Rytmuse (47), že je i skvělou herečkou, která jde do všeho.

„Moje nejoblíbenější,“ připsala si kráska balkánského původu na sociální síť po svém triumfu. Třetí kolo soutěže se jí jako Věře Bílé podařilo vyhrát. Alagič svým vystoupením dostala do kolen nejen fanoušky pořadu, ale i porotu. „Tvoje tvář nezní vůbec povědomě, čistá Věra, nevěřím, že si to zpívala, co dodat, když nemám slov. Úžasná,“ chválí ji fanoušci na sociální síti.

Nutno říct, že kostým Jasminy byl naprosto dokonalý. Pod maskou a několikakilovým kostýmem by ji doma mezi dveřmi nepoznal možná ani Rytmus. Modelka vyhrála 1000 euro a darovala je na jezdecko-rehabilitační centrum, které pomáhá v podobě hipoterapie zdravotně znevýhodněným dětem. V české verzi Tváře Věru Bílou ztvárnila Ivana Chýlková. Také ona předvedla skvělý výkon.

Reklama

Další články

Načítám